Voivod Live in Thessaloniki for first time!

Like
1631
8Ball Live Stage
21:00
Voivod Live in Thessaloniki for first time!
20 Aug
Tuesday
2019
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 20€ (Presale)- 25€ (Door)
  • Ground Floor

Οι Voivod στη Θεσσαλονίκη, οι Voivod στη Θεσσαλονίκη, ΟΙ VOIVOD ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ!!! Πρέπει να το πούμε περισσότερες από 35 φορές όσα και τα χρόνια που περίμενε η πόλη να δει το φαινόμενο Voivod να εμφανιστεί ζωντανά και να παρουσιάσει τις μοναδικά ευφυείς και πρωτότυπες συνθέσεις του.

Επιτέλους θα μπορούμε να λέμε: “έχω δει Voivod”, όχι σε τρίτους, αλλά στον εαυτό μας!
Μιλάμε για το συγκρότημα που όταν οι υπόλοιποι Thrashers συναγωνίζονταν για το ποιος θα παίξει πιο βρώμικα, αυτοί το πήγαιναν αλλού γεννώντας όρους όπως tech και Prog/Space Thrash Metal, ενώ ήταν πολύ περισσότερο ακραίοι από κάθε άλλον. Μεταλλάσσοντας συνεχώς τη μουσική τους έχουν παίξει σχεδόν τα πάντα στη 35+χρονη πορεία τους με το λήμμα “Πρόοδος” πλέον να έχει σαν συνώνυμο το Voivod σε όλα τα διεθνή λεξικά! .

Έχοντας στο διαστημόπλοιο τους το 14ο τους Album “The Wake” το οποίο μόλις έχει κυκλοφορήσει και καίει εγκεφάλους και νευρικές απολήξεις θα επισκεφτούν το 8ball για να παρουσιάσουν τα ανοσιουργήματα όλης της μακροχρόνιας καλλιτεχνικής αναζήτησης τους. Μια συναυλία σίγουρα διαφορετική από ό,τι άλλο έχουμε παρακολουθήσει.

Εισιτήρια:
Προπώληση 20€ έχει ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά με κάρτα/paypal στο http://krisisproductions.eventbrite.com Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια να ανταλλάσσονται στην είσοδο της συναυλίας με “κανονικά”.

Τα “παραδοσιακά” εισιτήρια θα μοιραστούν στα 4 γνωστά σημεία με νεότερη ανακοίνωση μας.
Στο κέντρο σε :Empire (CDs DVDs,Accessories,Movies) -ανοιχτά κάθε μέρα με συνεχόμενο ωράριο μέχρι το βράδυ,
στο Alone Metal Store και στον Τζό- Ticket House / Musicland (Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264880)
Στην Καλαμαριά στο Cafe-bar Diorofon

Στην πόρτα η είσοδος θα είναι 25€

share