HEADBANGERS 8BALL – KORN – 30 YEARS OF NU METAL

Like
92
8Ball Club
22:30
HEADBANGERS 8BALL – KORN – 30 YEARS OF NU METAL
19 Oct
Saturday
2024
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 6€ (ΓBeer included)
  • 1st Floor
Το Σάββατο 19/10 σας περιμένουμε όλες και όλους στο πιο εορταστικό nu metal πάρτι της χρονιάς!
Γιορτάζουμε τα 30 ΧΡΟΝΙΑ NU METAL, μετρώντας από τον Οκτώβριο του 1994 όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο των Korn, της μπάντας δηλαδή που ενώνοντας τις επιρροές της, γέννησε το μουσικό είδος που αγαπάμε, αλλάζοντας την ιστορία του σκληρού ήχου για πάντα!
⭐⭐⭐ ΚΛΗΡΩΣΗ! ⭐⭐⭐
1 x ΒΙΝΥΛΙΟ Korn – Korn (1994)
[ Προσφορά του Velona Records ]
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχουμε οπτικοακουστικό υλικό από όλη την καριέρα τους με κάποια πολύ σπάνια βιντεοκλίπ και φυσικά θα κάνουμε ένα πέρασμα από τα καλύτερα του Nu Metal και από τις υπόλοιπες μπάντες με τις οποίες πορεύτηκαν μαζί.
Οι Korn αν και μπαμπάδες του Nu, δεν σταμάτησαν ποτέ να εξελίσσονται, να αλλάζουν την μουσική τους, να μας χαρίζουν δισκάρες και να περιοδεύουν ασταμάτητα. Παραμένουν πρωτοπόροι του είδους, με εκατοντάδες μπάντες να τους ακολουθούν και να προσπαθούν να τους μιμηθούν μέχρι και σήμερα!
Συνεπώς το βράδυ του Σαββάτου στο Headbangers 8Ball σας περιμένουμε για τον απόλυτο χαμό! Τραγούδι, μόσπιτς και τζαμπνταφάκαπ μέχρι το πρωί, με παγωμένες μπύρες, άπειρα σφηνάκια και ισωπεδωτικές μουσικές από τον “Dj Bulldozer” Αλέξανδρο Μακρίδη…
Are you ready? ????????????????????
???? 6€ (με μπύρα)
???? Live Stage : DISCO PARTY

share