Γουρούνια στο Διάστημα – Μπαλάντες για φόνους // 8Ball Θεσ/νικη

Like
484
8ball Club
21:00
Γουρούνια στο Διάστημα – Μπαλάντες για φόνους // 8Ball Θεσ/νικη
23 Mar
Saturday
2019
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 7€ (Beer Included)
  • 1st Floor

Με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου δίσκου μας “Εκεί που ο χρόνος δεν υπάρχει” στις αρχές Γενάρη, υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και μοιραζόμαστε τη σκηνή με τους “Μπαλάντες για φόνους” από την Αθήνα, στο 8ball club Θεσ/νικη. Βραδιά παρουσίασης του δίσκου, μια γιορτή-σύμπραξη που από καιρό θέλαμε να συμβεί.
Σας περιμένουμε.
Ψηλά τα ποτήρια!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 (στον όροφο του 8Ball)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00μμ
Είσοδος: 7€ με μπύρα

——

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Τα Γουρούνια Στο Διάστημα είναι είναι πενταμελής ελληνόφωνη ροκ μπάντα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2011. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ και έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της πόλης καθώς και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια. Το μουσικό ύφος της μπάντας χαρακτηρίζεται ως ελληνόφωνο punk/rock.
Το 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική παραγωγή με τίτλο “Καινούριοι καιροί”, συνδυάζοντας στοιχεία από την ελληνόφωνη ανεξάρτητη ροκ σκηνή, δυναμικό ήχο και μελωδικές γραμμές.
Τον Ιανουάριο του 2019 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Εκεί που ο χρόνος δεν υπάρχει”, σε μορφή βινυλίου από την B-otherside records, μίξη / mastering: Αντρέας Ασημακόπουλος (Massroom studio), καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Βούρος (αρχιτέκτονας-ζωγράφος).
Ο δίσκος περιέχει 8 κομμάτια που εντάσσονται στο ευρύτερο φάσμα του ελληνόφωνου ροκ με στοιχεία από μελωδικό ροκ και ποστ ροκ.

Τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ είναι οι:
Κώστας Βούρος – Φωνητικά
Χρήστος Γεωργακάκης – Κιθάρα
Νίκος Γεωργακάκης – Κιθάρα
Νίκος Νέγκογλου – Τύμπανα
Θοδωρής Σαββαϊδης- Μπάσο

—–

ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ

Οι Μπαλάντες Για Φόνους δημιουργήθηκαν πριν από κάποια χρόνια στην Αθήνα. Αποτελούνται από μέλη με μακρά θητεία στην ανεξάρτητη, ελληνική ροκ σκηνή.
Ο ήχος τους είναι ένα κράμα από ποστ πανκ, γκαράζ και νεοψυχεδέλειας. Γράφουν μουσική και λέξεις για να αντισταθούν στις μεγάλες, ογκώδεις και απτές ανυπαρξίες.
Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο «Εκείνη έρχεται μέσα απ’ τις στάχτες» είναι ήδη έτοιμος και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Β-otherside records.

Οι ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ είναι οι:
Ζαφείρης Μαράνος – φωνή
Γιάννης Κισκίνης – κιθάρα
Δημήτρης Ζούζουλας – κιθάρα
Παντελής Ροδοστόγλου – μπάσο
Γιώργος Λιόλιος – τύμπανα

share