Μωρα στη Φωτια 8ball

1
642
8Ball Live Stage
21:00
Μωρα στη Φωτια 8ball
08 Dec
Saturday
2018
  • Location
  • Others
  • Thessaloniki
  • Ground Floor
Δελτίο τύπου
Στέλιος Σαλβαδόρ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου Eightball live stage

Με νέο δίσκο, έναν από τους καλύτερους στην πολύχρονη καριέρα τους που έχει τίτλο «Το Χρυσό Κλειδί», ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ διοργανώνουν μια συναυλία “Party” παρουσίαση δίσκου, τo Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Eightball live club.
Έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους άλμπουμ και με πλήρη σύνθεση έξι μουσικών επί σκηνής, τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ θα μας «ταξιδέψουν» σε νέες και παλιές ιστορίες, του ελληνόφωνου ροκ με όλα τα γνωστά τους τραγούδια όπως «Κάτω στην Πόλη», «Αδρεναλίνη», «Ο Χαμαιλέων», «Βαβυλωνία», «Το παυσίπονο», «Μανιφέστο» κ.ά.
Τριάντα ένα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του κλασικού πλέον album «Μωρά στη Φωτιά» (1987),ο Στέλιος Σαλβαδόρ και το συγκρότημά του ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, συνεχίζουν να δημιουργούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους και καλούν όλους τους φίλους τους, παλιούς και καινούργιους το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Eightball Live stage σε μια συναυλία γιορτή!

Παίζουν οι μουσικοί:
Στέλιος Σαλβαδόρ: Μπάσο και φωνή
Σάκης Ζαχαριάδης: Κιθάρα ηλεκτρική – κλασική
Ελένη Σινιάρη: Πιάνο, synths
Φώτης Τσακιρίδης: ντράμς
Δημήτρης Ματζίρης: Τρομπόνι, δεύτερη κιθάρα
Κώστας Κατσαρός: Τρομπέτα, synth

Λίγα λόγια για «Το Χρυσό Κλειδί» (New Album)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec σε Βινύλιο & CD

Ο έβδομος δίσκος του Στέλιου Σαλβαδόρ με τίτλο «Το Χρυσό Κλειδί» κυκλοφορεί από τη Plus Rec σε στίχους και μουσική του ιδίου και με μια μεγάλη έκπληξη, την μελοποίηση δύο ποιημάτων του μεγάλου νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, ένα εκ των οποίων δίνει το όνομά του και στον τίτλο του δίσκου. Ένας ολοκληρωμένος δίσκος με τραγούδια ιστορίες δυνατές, με το καλλιτεχνικό στίγμα του αγαπημένου τραγουδοποιού. Πλούσιος ήχος, ενορχήστρωση δυναμική και το ίδιο γνωστό πάθος στη φωνή του Στέλιου Σαλβαδόρ, που δεν εφησυχάζεται ποτέ και διοχετεύει την ασίγαστη δημιουργική του φλόγα σε ροκ ατμόσφαιρες, ικανοποιώντας στο έπακρο τις υψηλές προσδοκίες που μας έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια!

Δυναμώσετε την ένταση…
και ταξιδέψτε στις μοναδικές ιστορίες των Μωρά στην Φωτιά!
YouTube Link: https://youtu.be/UDrWE8yvlmg

Στέλιος Σαλβαδόρ – Μωρά στη Φωτιά
Facebook page: https://www.facebook.com/morastifotia

share