Περιπλανώμενοι live at Eightball #Θεσσαλονίκη

Like
379
8Ball Live Stage
21:00
Περιπλανώμενοι live at Eightball #Θεσσαλονίκη
13 Mar
Wednesday
2019
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 6€
  • Ground Floor

Οι #Περιπλανώμενοι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους, στο 8Ball Club Thessaloniki την Τετάρτη 13 Μαρτίου!!!

Οι ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ είναι ένα οκταμελές μουσικό σχήμα από την Λευκωσία.
Το 2018 σταθεροποιήθηκε η σύνθεσή τους και έτσι τα μέλη που απαρτίζουν το σχήμα είναι:

Γιώργος Γρηγορίου: λαούτο, φωνή,
Φρειδερίκη Τομπάζου φωνή,
Χριστόδουλος Χριστοδούλου: βιολί, φωνητικά,
Γιώργος Χατζηπαπάς: κλαρίνο, μπουζούκι,
Παναγιώτης Τσαππής: νέυ,μπουζούκι,
Έλενα Ερωτοκρίτου: ηλεκτρική κιθάρα,
Πέτρος Παπακωνσταντίνου: ηλεκτρικό μπάσο,
Στέλλα Κουλούκουσα: τύμπανα.

Το είδος της μουσικής τους είναι ένα κράμα διαφόρων στοιχείων, από ροκ, ρεμπέτικων, παραδοσιακών, ελληνικών και κυπριακών ήχων.
To Σεπτέμβριο του 2016 δημιουργήθηκαν με αυτοσκοπό να μοιράσουν στο κοινό την αγάπη τους για τη μουσική από δικές τους επιρροές που δεν είναι άλλες από ακούσματα Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Αλκίνοου Ιωαννίδη, παλιών ρεμπέτικων, ηπειρώτικων, κρητικών και κυπριακών παραδοσιακών τραγουδιών.
Μετά την δημιουργία του, το σχήμα πραγματοποίησε αριθμό εμφανίσεων με επιτυχία σε διάφορες σκηνές ανά την Κύπρο, όπως Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και μοιράστηκε την σκηνή με διάφορους καλλιτέχνες όπως η Ματούλα Ζαμάνη και ο Απόστολος Ρίζος. Επιπλέον εμφανίσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα έκαναν σε διάφορα φεστιβάλ σε πόλεις και χωριά της Κύπρου καθώς ταξίδεψαν και στο μακρινό Μπέρμινγχαμ και ακολούθως στο Ντέρμπι, Αγγλίας για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε Κύπριους και Έλληνες φοιτητές και μετανάστες που ζούν εκεί.
Με τη νέα σεζόν το συγκρότημα θα εμφανίζεται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα στο SavinoLive στη Λάρνακα και κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα στο DownTownLive στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα παρουσιάζουν και το ακουστικό τους πρόγραμμα στο Ρεμπελιό καφε/Μπαρ, Λευκωσία καθώς και σε άλλα μικρά μαγαζιά του νησιού.
Οι ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ έχουν έρθει για να δώσουν το κάτι διαφορετικό στην εγχώρια σκηνή της Κύπρου και το μόνο σίγουρο ήρθαν για να μείνουν!

-Τιμή εισόδου 6ευρώ
-Ώρα έναρξης 21:00
-Πληροφορίες και κρατήσεις: 693 717 6490

Ευχαριστιές στους χορηγούς της εκδήλωσης:
Rebelio Bar / Καφέ-Μπαρ Ρεμπελιό
Neverland Rock Bar
Savino Live
printerest
Baristro all day bar
Brothers Bar&Grill
Χαλαρά Καφενείο
The Mall Kiosk
Micon Electric
Landtourist Estates Cyprus

share