Θύτης live στην Θεσσαλονίκη

Like
169
8Ball Live Stage
21:00
Θύτης live στην Θεσσαλονίκη
09 Jun
Thursday
2022
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 10€ (Presale)- 12€ (Door)
  • Ground Floor
? On decks: Scumvag
? Support: Con The G & Ένα Δυο
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 // Η συναυλία ξεκινά στις 22.00
▶ Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του
▶ Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (περιορισμένη προπώληση – 200 εισιτήρια) και 12€ (υπόλοιπη προπώληση & ταμείο)
Ο Θύτης είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ράπερς των τελευταίων δύο δεκαετιών και μέλος του RNS crew. Δραστηριοποιείται ασταμάτητα από τις αρχές των 00’s, όπου και ξεκίνησε να γίνεται γνωστός μέσω ανεξάρτητων κυκλοφοριών και underground tapes. Εκτός από την δισκογραφική του πορεία όμως, ο Θύτης είχε και μία πολύ δυναμική παρουσία σε MC battles, στα οποία και έγινε γνωστός για την επιθετική ρυθμική τεχνική του και την ωμότητα των performances του.
Στιχουργικά ασχολείται με την βία, την φτώχεια και την εγκληματικότητα, θεματολογία την οποία άλλωστε επικοινωνεί εμφατικά χάρη στο ιδιαίτερο τραγουδιστικό στυλ του. Γεννημένος στο Περιστέρι των Αθηνών, και ερχόμενος από νωρίς αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της μεγαλούπολης και την διεφθαρμένη πραγματικότητα, έκανε μία ολόκληρη γενιά ακροατών να ταυτιστεί με τους προβληματισμούς που επικοινωνούσε μέσω των δημιουργημάτων του, πράγμα άκρως φυσιολογικό στις συνθήκες ασφυκτικής σαπίλας της χρεωκοπημένης Ελλάδας.
Εκτός από τα κουπλέ που έχει κατά καιρούς χαρίσει στα τραγούδια των RNS, ο Θύτης είναι γνωστός και αγαπητός και από μία σειρά εξαιρετικών solo κυκλοφοριών, τα albums Κομμάτια (2013), Ποίηση Τουαλέτας (2016) και Αποστολή Αυτοκτονίας (2017). Το πιο πρόσφατο EP του Billy Theta x DJ Scumvag (2019) και το ακόμη πιο πρόσφατο “Καμμία Επαφή” σε συνεργασία με τον The Plug, αποτέλεσαν μια επίδειξη των άκρως εξελιγμένων τεχνικών ικανοτήτων του, που υπόσχονται ένα ακόμη πιο παραγωγικό και ποιοτικό δισκογραφικό και συναυλιακό μέλλον.
? Για απορίες επικοινωνείτε στο advance@dynasty.gr ή στο instagram @dynastyathens

share