Μωρα Στη Φωτια 8ball

2
1806
8Ball Live Stage
21:00
Μωρα Στη Φωτια 8ball
15 Nov
Friday
2019
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 8€ (Presale)- 10€ (Door)
  • Ground Floor

O Στελιος Σαλβαδορ και τα Μωρα στη Φωτια επιστρεφουν στον αγαπημενο τους χωρο…

Στέλιος Σαλβαδόρ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου Eightball live stage στη Θεσσαλονίκη

Μετά τις sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα και έπειτα απο αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη ,ετοιμαστείτε για την εμπειρία ενός live ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ στο Eightball με νέο δίσκο, έναν από τους καλύτερους στην πολύχρονη καριέρα τους.O πιο πρόσφατος δίσκος τους , έχει τίτλο «Το Χρυσό Κλειδί», ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ διοργανώνουν μια συναυλία “party” την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο Eightball live stage .
Έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους άλμπουμ και με πλήρη σύνθεση μουσικών επί σκηνής, τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ θα μας «ταξιδέψουν» σε νέες και παλιές ιστορίες, του ελληνόφωνου ροκ, με όλα τα γνωστά τους τραγούδια όπως «Κάτω στην Πόλη», «Αδρεναλίνη», «Ο Χαμαιλέων», «Βαβυλωνία», «Το παυσίπονο», «Μανιφέστο» κ.ά.
Τριάντα ένα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του κλασικού πλέον album «Μωρά στη Φωτιά» (1987),ο Στέλιος Σαλβαδόρ και το συγκρότημά του ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, συνεχίζουν να δημιουργούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους και καλούν όλους τους φίλους τους, παλιούς και καινούργιους την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο EIGHTBALL Live σε μια συναυλία γιορτή!
ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Παίζουν οι μουσικοί:
Στέλιος Σαλβαδόρ: Μπάσο και φωνή
Σάκης Ζαχαριάδης: Κιθάρα ηλεκτρική – κλασική Φώτης Τσακιρίδης: ντράμς
Κώστας Κατσαρός: Τρομπέτα, synth
Δημήτρης Ματζίρης τρομπόνι και δεύτερη κιθάρα

Λίγα λόγια για «Το Χρυσό Κλειδί» (New Album)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec σε Βινύλιο & CD

Ο έβδομος δίσκος του Στέλιου Σαλβαδόρ με τίτλο «Το Χρυσό Κλειδί» κυκλοφορεί από τη Plus Rec σε στίχους και μουσική του ιδίου και με μια μεγάλη έκπληξη, την μελοποίηση δύο ποιημάτων του μεγάλου νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, ένα εκ των οποίων δίνει το όνομά του και στον τίτλο του δίσκου. Ένας ολοκληρωμένος δίσκος με τραγούδια ιστορίες δυνατές, με το καλλιτεχνικό στίγμα του αγαπημένου τραγουδοποιού. Πλούσιος ήχος, ενορχήστρωση δυναμική και το ίδιο γνωστό πάθος στη φωνή του Στέλιου Σαλβαδόρ, που δεν εφησυχάζεται ποτέ και διοχετεύει την ασίγαστη δημιουργική του φλόγα σε ροκ ατμόσφαιρες, ικανοποιώντας στο έπακρο τις υψηλές προσδοκίες που μας έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια!

Δυναμώσετε την ένταση…
και ταξιδέψτε στις μοναδικές ιστορίες των Μωρά στην Φωτιά!
YouTube Link: https://youtu.be/UDrWE8yvlmg

Στέλιος Σαλβαδόρ – Μωρά στη Φωτιά
Facebook page: https://www.facebook.com/morastifotia

Προπωληση 8€ -Ταμειο 10€
Σημεια προπωλησης:
8ball-nephilim-stones rock bar-musicland

share