180 μΠοίρες LIVE // 7.9.2018 // 8BALL CLUB

Like
574
8ball Club
21:00 - 23:30
180 μΠοίρες LIVE // 7.9.2018 // 8BALL CLUB
07 Sep
Friday
2018
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 4€ (Beer included)
  • 1st Floor

Ακόμα ένα καλοκαίρι ανάπαυλας και ακατάπαυστης… μπιροποσίας έφτασε στο τέλος του. Τα σχολεία ανοίγουν, η εξεταστική αρχίζει και οι 180 μΠοίρες επιστρέφουν στον πάνω όροφο του 8ball Club Thessaloniki για ένα ακόμα live, πριν κιτρινίσουν τελείως τα φύλλα στα δέντρα.
Το live είναι αφιερωμένο στη φίλη της μπάντας Δέσποινα, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της εις τας Ευρώπας για Erasmus.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 4 ΕΥΡΩ (ΜΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΠΙΡΑ)

Το μήνυμα της Δέσποινας:
Ladies and Gentlemen: Αποχωρώ για άλλη Γη, για άλλα μέρη. Για αυτό, την Παρασκευή 7.9.2018 πάρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να παρτάρουμε σε έξαλλους ρυθμούς στο 8ball!
Οι 180 μΠοίρες θα μας κάνουν την τιμή να αναλάβουν τη μουσική επένδυση και όλοι μαζί θα τα πιούμε στην υγειά του ERASMUS μου. Μετά το live θα καταλάβουμε τα decks με ξέφρενα τραγουδάκια για να κουνηθούνε τα κορμάκια. Τα φιλιά μου και τα λέμε εκεί!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ:

2015. Είναι ένα ακόμα βράδυ Σεπτεμβρίου. Στην πλατεία Ναβαρίνου κάθονται δύο αγόρια και μία κοπέλα. Θέλουν, λέει, να αρχίσουν κάτι συλλογικό στη μουσική. Ντράμερ ο ένας, κιθαρίστας ο άλλος, φωνητικά η τρίτη.

Έτσι και έγινε. Σύντομα μπήκαν στο κόλπο άλλοι δύο και, υπό το γαλακτώδες φως ενός στούντιο για πρόβες, γεννήθηκαν οι 180 μΠοίρες!

Μέχρι στιγμής, η μπάντα έχει παρουσιάσει διασκευές κομματιών με ξένο και ελληνικό στίχο και πάντα με το δικό της στίγμα, σαφώς επηρεασμένο από το soul, blues και alternative rock ρεπερτόριο. Από το Σεπτέμβριο του 2016 ξεκίνησε επίσης, να πειραματίζεται πάνω σε δικό της μουσικό υλικό.

Το Δεκέμβρη του 2016 ηχογράφησε το πρώτο της demo για το κομμάτι «Λευκός Καμβάς». Στα μέσα του 2017, μετά την αποχώρηση του ενός κιθαρίστα, υποδέχθηκε onboard ακόμα ένα μέλος, το οποίο ανέλαβε τα πλήκτρα. Τώρα συνεχίζει να κάνει αυτά που απολαμβάνει περισσότερο: να παίζει μουσική στις σκηνές της Θεσσαλονίκης και να συνθέτει τα δικά της κομμάτια. Cheers!

Οι 180 μΠοίρες είναι:

Μάγδα: Φωνή

Πάνος: Κιθάρα

Δημήτρης: Μπάσο

Βασιλική: Πλήκτρα

Κωστής: Ντραμς

share