2_nanoi – Six Steps Above The Earth – Ghone live at 8ball

Like
132
8ball Club
21:00
2_nanoi – Six Steps Above The Earth – Ghone live at 8ball
12 Dec
Thursday
2019
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 5€
  • 1st Floor

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
8ball Club Θεσσαλονίκη (Upstairs)
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος 5 ευρώ

2_NANOI
Οι 2 _ΝΑΝΟΙ λειτουργούν από το 1993 είτε ως ντουέτο, είτε σε συνεργασία με άλλους μουσικούς. Ο ήχος τους κυμαίνεται ανάμεσα σε ελεύθερο αυτοσχεδιασμό experiment ,noise και free punk.
Πάνος Νάνος : Κιθάρες
Αλέξης Νάνος : Τύμπανα, κρουστά .

Six Steps Above The Earth
Οι six steps above the earth είναι ο τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματα της καθημερινότητας μας έχοντας ως βασικό εργαλείο τον βαρύ, αργό και μονότονο ήχο. Doom, Drone, Doomgaze είναι τα μονοπάτια που ακολουθούμε και σε κάθε μας κυκλοφορία προσπαθούμε να προσθέσουμε κάτι το διαφορετικό είτε εξερευνώντας καινούριους ήχους είτε καλώντας άλλους μουσικούς.

https://sixstepsabovetheearth.bandcamp.com/

GHONE
Αντλώντας έμπνευση τόσο από τους θαρραλέους πειραματισμούς των σύγχρονων και νεότερων συνθετών της ηλεκτροακουστικής σκηνής, όσο και από τη σχεδόν θρησκευτική μονοτονία της μουσικής παράδοσης των χωρών της Ινδοκίνας και της εκστατικής αφρικανικής και βαλκανικής πολυρυθμίας, έως και την διαλογιστική απλότητα των περιβαλλόντων ήχων, ο Ghone (κατά κόσμον Γιάννης Κοντανδρεόπουλος) παρουσιάζει, πρωτίστως σε μορφή ζωντανής ηχητικής performance, ημιαυτοσχεδιαστικά ηχητικά έργα τα οποία ενίοτε βρίσκουν τον δρόμο προς την έκδοση περιορισμένων μουσικών κυκλοφοριών, αλλά κυρίως δημιουργούνται και εξαντλούνται στο ίδιο γεωχρονικό σημείο.

Επιλεγμένη δισκογραφία:
“Sram Schet” (2019) – https://ghone.bandcamp.com/album/sram-schet
“Zagtel Jaar Mileit” (2017) – https://coherentstates.bandcamp.com/track/zagtel-jaar-mileit
“Rushing For Coal” (2015) – https://ghone.bandcamp.com/album/rushing-for-coal
“Amen.Ophis” (2012) – https://ghone.bandcamp.com/album/amen-ophis
“Varstatg Arre” (2012) – https://protosorofos.bandcamp.com/track/varstatg-arre

https://www.facebook.com/Ghone.temple/

share