Jane Doe presents their new album “Random Acts of Kindness”

2
40
8Ball Live Stage
21:00
Jane Doe presents their new album “Random Acts of Kindness”
09 Oct
Saturday
2021
  • Location
  • Price
  • Others
  • Thessaloniki
  • 10€
  • Ground Floor

Ένας δίσκος που έκανε επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί το λες και φυσιολογικό να θέλει να παρουσιαστεί μέσα σε lockdown.
Οι Jane Doe, αφυπνισμένοι από τις αστείες και συνάμα τραγικές εποχές που ζούμε, διάλεξαν να ανέβουν στις 9 Οκτώβρη στο stage του Eightball στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν ζωντανά, μετά από τρία περίπου χρόνια, το ολόφρεσκο Random Acts of Kindness.
Και φιλοδοξούν να έχουν μαζί τους τον φίλο και μουσικό συνοδοιπόρο Me Nash, που θα παρουσιάσει τη δική του δουλειά.
Βέβαια, όλα αυτά ήταν σχέδια που έγιναν πριν τις σημερινές ανακοινώσεις που απαγορεύουν τη μουσική, το μεγαλύτερο σύμμαχο του Covid, ακόμη κι από χώρους που θα παρευρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι.
Το μίνι, τοσοδούλι, διάφανο lockdown υποτίθεται θα ξανασυζητηθεί στις 8 Οκτώβρη.
Δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως κάτι θα αλλάξει, άλλωστε ξέρουμε πως πάντα οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες και όχι η μία.
Όμως θα κάνουμε, μια φορά, σα να είμαστε στον κόσμο μας κι εκεί υπάρχει μόνο η μουσική. Θα προσκαλέσουμε τους φίλους μας και αν είναι να τα καταφέρουμε, θα το μάθετε πρώτοι. Αν όχι, θα μάθετε πάλι πρώτοι για πότε θα μεταφερθεί το live.
Το Eightball, λοιπόν, βρίσκεται Πίνδου 1 στα Λαδάδικα. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 20:30 και το live θα ξεκινήσει στις 21:30. Σε μία χαρούμενη πλάση θα έχουμε προπώληση στα 8€ στα δισκοπωλεία Velona (Μητροπόλεως 125) και Nephilim Metal Musicstore (Πατρ. Ιωακείμ 17). Σε μία εξαιρετική ζήση θα βρείτε εισιτήρια των 10€ στην είσοδο και θα είστε ένας από τους 120 που θα δούνε το live.
Βιογραφικά – Jane Doe
Οι Jane Doe δημιουργήθηκαν το 2007 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album το 2008 (Heaven for Dogs). Χρειάζονται πέντε χρόνια για να δει το φως η δεύτερη δουλειά του (The Enormous head of king Splendid), ένα πάντρεμα λογοτεχνίας και μισής ντουζίνας μουσικών ειδών, όμως τον αμέσως επόμενο χρόνο (2014) θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα δύο δίσκους (Revolution Diaries και Recipes for Refugees). Κάνουν live σε όποιο μέρος της Ελλάδας μπορούν και το 2016 διασκευάζουν τους εαυτούς τους στα τρία από τα τέσσερα κομμάτια του EP “B612 Revisited”. Το τελευταίο κομμάτι του EP, είναι ο προπομπός του επόμενου δίσκου τους. Που μέσα από φθορές, συμφορές και παγκόσμιες καταστροφές θα ολοκληρωθεί το 2021. Και ο τίτλος αυτού: Random Acts of Kindness.
Πέντε χρόνια και μια πανδημία έπρεπε να περάσουν για να ολοκληρωθεί ο πέμπτο δίσκος των Jane Doe με τον τίτλο Random Acts of Kindness.
Κάθε ήχος, κάθε ουρλιαχτό, κάθε ψίθυρος, κάθε λέξη, γράφτηκε και ξαναγράφτηκε για να καταλήξει το συγκρότημα σε εννέα τραγούδια που έχουν κάτι από το δέρμα τους και κάτι από το δέρμα του κόσμου. Από το θόρυβο στην ησυχία και από το σκοτάδι στο φως, ο δίσκος των Jane Doe θυμίζει τα πάντα και δεν θυμίζει τίποτα.
Χρήσιμα Link
smarturl.it/rq9guh
www.youtube.com/janedoegreek
www.facebook.com/TheJaneDoeBand
www.instagram.com/janedoeband
Βιογραφικά – Me Nash
Ο Μηνάς Βασιλείου μας σύστησε το προσωπικό του project Me Nash, στις 11 Ιουλίου με το πρώτο του κομμάτι “Ολο Ξεχνάμε”.
Ο Μηνάς ασχολείται με μία πολυδιάστατη προσέγγιση γύρω από τη μουσική. Οι πρώτες του εμφανίσεις με μουσικά σχήματα έρχονται κάπου στο λύκειο. Το 2012 ξεκινάει τις σπουδές του στο τμήμα Μουσικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Ωστόσο το κομμάτι της ηχοληψίας είναι κάτι που τον κερδίζει άμεσα.
Έτσι η ταυτότητα του ηχολήπτη στις αρχές του 2013, είναι υπεύθυνη για πολλές συνεργασίες με μουσικούς της πόλης, της χώρας και του εξωτερικού που ακολούθησαν και συνεχίζουν έως σήμερα.
Έχοντας βρεθεί για αρκετά χρόνια κάτω από το stage όντας υπεύθυνος για την ρύθμιση του ήχου, αποφασίζει το 2020 να επαναφέρει την ταυτότητα του μουσικού και να ανέβει ξανά στο πατάρι.
Το project Me Nash είναι ένα κράμα από πολλές μουσικές, εγχώριες και μη.
Ελληνικός στίχος, εμπνευσμένες παράγωγες από καλλιτέχνες την Ελλάδα και το εξωτερικό σε indie pop και ταυτόχρονα minimal προσέγγιση
Χρήσιμα Link
www.facebook.com/menashmusic
www.instagram.com/_me_nash_

share