THRASH X PUNK ASSEMBLE
in Thessaloniki
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 2 thrash metal (Panic Alarm, Pellocuse) και 2 punk (ΦΙΕΡΑ, Skarlet) μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Θεσσαλονίκη στο Eightball Club, σε μια αξέχαστη-καταιγιστική βραδιά που θα ταρακουνήσει μέχρι και τον Λευκό Πύργο.

PELLOCUSE

Οι Pellocuse είναι μια Thrash Metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκαν το 2024, με έντονες επιρροές που αναβλύζουν από 80s bay area σκηνή. Ο ήχος τους συνδυάζει τη γρήγορη και επιθετική ενέργεια των Slayer, Testament και Anthrax με στοιχεία κλασικού Heavy Metal δημιουργώντας ένα δυναμικό αλλά ταυτόχρονα μελωδικό ήχο. Τον Σεπτέμβριο του 2025 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Burst In Exosphere” με Stand-out κομμάτια όπως το “Underworld” και το “Seekers”. Με τελευταία κυκλοφορία τους να είναι το EP “Far Off The Sanes’ Reality” και μετά από πολλαπλές εμφανίσεις, οι Pellocuse υπόσχονται μια εκρηκτική αναβίωση του αυθεντικού thrash ήχου.

PANIC ALARM

Οι Panic Alarm είναι μια τριμελής metal μπάντα από την Αθήνα. Ιδρύθηκαν το 2022 με ιδρυτικό μέλος τον Αλέξανδρο Κόλλια. Η μουσική τους είναι μια μίξη thrash metal, nu metal και punk δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο ήχο. Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές live εμφανίσεις και έχουν ξεχωρίσει για το αυθεντικό τους attitude και το εντυπωσιακό τους show.
Το 2025 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους στούντιο άλμπουμ “PANIC ALARM”.
9 μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους κυκλοφόρησαν το single “Shadow Show”. Στις 12 Σεπτεμβρίου έρχονται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη για να δείξουν τι σημαίνει PANIC IS COMING.
Guitar/Vocals: Alex Kollias Bass:KLOUZE
Drums: CADAVER

SKARLET

Οι Skarlet είναι μια metal / punk μπάντα με ελληνόφωνο στίχο από τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας μόλις τρία χρόνια στην μουσική σκηνή, έκαναν το ντεμπούτο τους με τον δίσκο «Αυτό Που Ποθώ», συμμετείχαν στο «Schoolwave 2025» και έχουν παίξει με ονομαστές μπάντες της τοπικής σκηνή. Τώρα με καινούρια τραγούδια και έναν πιο ωμό ήχο ανεβαίνουν στην σκηνή του eightball για ακόμα μια φορά.
Οι Skarlet είναι :
Μάριος Καϊόγλου (μπάσο-φωνή)
Χρήστος Ντάτσικας (κιθάρα-φωνή)
Τάσος Οικονομίδης (τύμπανα)

ΦΙΕΡΑ

Οι Φιέρα είναι ένα punk rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Με rock ‘n’ roll νεύρο, ανεβασμένες ταχύτητες και στίχους που μένουν στο μυαλό. Τραγούδια γεμάτα ένταση, θόρυβο, ιδρώτα και χορό, από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα.